Vlastuin

René Heusdens

10x DAF XF

Arrow down Lees verder

DAF XF verdienmodel bij van vlastuin agro ede

 

Met flinterdunne marges in transport zijn creativiteit en innovatieve kracht nodig voor voldoende winstgevendheid. Van Vlastuin Agro Ede verstaat die kunst als geen ander. Deze specialist in internationaal vervoer van losgestorte agarische producten (bulk) loopt voorop met technische oplossingen om trailers zo licht mogelijk te maken voor maximaal laadgewicht. DAF speelt in die missie nu een hoofdrol door het lage gewicht van de nieuwste generatie XF. Het leidde tot een order voor 10 DAF XF 450 FT 4x2-trekkers. Die zijn inmiddels door ons geleverd.

Elke kilogram telt voor Van Vlastuin Agro. Door een hoge mate van automatisering en technische innovaties komt het bedrijf uit op een uitzonderlijk hoge beladingsgraad van wel 92%. Directielid Henk van Vlastuin: “Dat betekent dus veel combinaties die geladen aan een gewicht komen van 40 ton. In de afgelopen tien jaar hebben we onze trailers door technische vernuft en eigen inzicht tot wel 3.000 kilogram gemiddeld lichter weten te krijgen. Dat maakt in onze tak van transport heel veel uit als het gaat om verdiensten. 100 kilogram meer lading mee kunnen nemen betekent 700 euro meer opbrengst per truck per jaar. Dus reken maar uit wat dat betekent als je zoals wij met bijna 40 combinaties op de weg zit.”

Van Vlastuin Agro vervoert met transportcombinaties – kippers en walking floor opleggers – met name (biologische) grondstoffen voor de veevoederbranche en voedingsmiddelensector. Van Vlastuin Agro is GMP-gecertificeerd. Het wagenpark bestaat uit 36 trekkers en 58 opleggers. Er zijn 70 chauffeurs in dienst

Meer weten?

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
René Heusdens

René Heusdens

Accountmanager regio Ede