DAF LF

Freek van Mourik

Direct Zicht Standaard

Arrow down Lees verder

Direct Zicht Standaard (DVS)

 

Vanaf 26 oktober 2020 moeten de bestuurders van ALLE vrachtwagens zwaarder dan 12 ton een vergunning hebben om London, Groot-Brittannië te rijden.  De Direct Vision Standard (DVS, norm voor direct zicht) is de eerste wetgeving in zijn soort.

De wetgeving, ingevoerd door Transport for London, is gebaseerd op een 'sterscore' - een indicatie van wat de bestuurder vanuit zijn cabine kan zien met betrekking tot andere weggebruikers. De voertuigfabrikant verleent een sterscore aan uw voertuig. Vrachtwagens die niet minimaal 1 ster hebben, moeten voldoen aan de eisen van het Safe System. Dit betekent installatie van extra hulpmiddelen voor indirect zicht.

Brigade heeft een set ontwikkeld voor bakwagens en truck-/trailercombinatie's die voldoet aan de DVS norm. Klik hier voor de actie.

Direct Vision Standard
Direct Vision Standard
Direct Vision Standard
Direct Vision Standard actie

Interesse of meer weten?

Brigade Electronics is marktleider op het gebied van voertuig veiligheidssystemen, met oplossingen voor bedrijfsvoertuigen en off road machines.
Het assortiment aanvullende veiligheidssystemen van Brigade helpt aanrijdingen te voorkomen doordat de bestuurder ondersteund wordt en personeel, voetgangers en fietsers worden beschermd.

Meer weten?
Wilt je meer weten over deze actie? Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

U kunt ook een bezoek brengen aan één van onze vestigingen of direct contact opnemen met de vestiging bij u in de buurt. 

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Freek

Freek van Mourik

Parts manager truck