tts

Loek Dames

Kies voor gereviseerde onderdelen

Arrow down Lees verder

Het beste alternatief voor nieuwe onderdelen is gebruik maken van betrouwbare gereviseerde onderdelen met dezelfde garantie als bij nieuwe onderdelen. Dat is pas duurzaam, slim en niet onbelangrijk: kostenbesparend!

Revisie – het verantwoorde alternatief

Zelfs onderdelen van de allerhoogste kwaliteit hebben geen onbeperkte levensduur. Wanneer een product het einde van zijn levenscyclus heeft bereikt, is het tijd om het te vervangen door vergelijkbare componenten – maar dat hoeven niet altijd nieuwe onderdelen te zijn. De gereviseerde onderdelen van DAF bieden exact dezelfde betrouwbaarheid en hebben dezelfde garantieperiode. Bovendien zijn de onderdelen ook gedekt door DAF ITS. De prijs daarentegen is beduidend lager, om de totale eigendomskosten laag te houden. U vermindert zelfs het gebruik van grondstoffen. Technici van DAF voeren het noodzakelijke demontagewerk uit, zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt schoongemaakt en controleren op zelfs de kleinste scheurtjes. De onderdelen worden gereviseerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, en materiaal dat niet wordt hergebruikt, wordt veilig en zorgvuldig afgevoerd en gerecycled.

Uw DAF Dealer heeft een breed scala aan onderdelen beschikbaar, van remstellers, dynamo's en verstuivers tot roetfilters, luchtcompressoren, short en long blocks en zelfs complete motoren en versnellingsbakken. Het gebruik van gereviseerde onderdelen is niet alleen voordelig, u bent ook verzekerd van de kwaliteit van de onderdelen omdat ze de echte DAF Garantie hebben. DAF werkt met een onderdelensysteem waarbij defecte onderdelen via uw DAF Dealer naar DAF worden gestuurd. Naast de kostenvoordelen en het milieuaspect, is een ander voordeel dat u niet hoeft te wachten tot het onderdeel is gerepareerd, omdat wij of DAF het meestal gewoon op voorraad hebben. Het systeem omvat zelfs versnellingsbakken en motoronderdelen. Uw truck kan dus in no time weer veilig de weg op, in de wetenschap dat de vervangende onderdelen net zo betrouwbaar zijn als DAF Originele onderdelen. Dit zijn twee zwaarwegende voordelen, want zelfs in deze florerende economie heeft de transportsector te maken met kleine marges.

Bron: DAF Nederland

Loek Dames

Loek Dames

Accountmanager regio Breda