header

Freek van Mourik

Onmisbare DAF producten voor iedere chauffeur

Arrow down Lees verder

De Pioneer ND-DVR100 is een totaal onopvallende Dash Camera die u helpt uw voertuig te beschermen en fungeert als uw derde oog op de weg.

De camera neemt op in HD en heeft een brede kijkhoek van 111°, waardoor niets aan zijn aandacht ontsnapt. In de parkeermodus detecteert de Dash Camera automatisch beweging, dus elke aanrijding terwijl het voertuig geparkeerd staat, wordt ook automatisch opgenomen. Zelfs 's nachts kunt u duidelijke opnamen maken dankzij de Wide Dynamic Range (WDR)-functie in de "Nachtmodus" van Pioneer.

De ND-DVR100 Dash Camera wordt van stroom voorzien door uw sigarettenaansteker en voor de parkeerstand wordt er een 500 mAH-batterij meegeleverd. Een MicroSD-kaart is eveneens inbegrepen.

Neem contact met ons op

pioneer dashcam

DAF Nachtslot XF Euro 6

Helaas heeft één op de zes chauffeurs te maken met geweld wanneer ze hun rust nemen op een rustplaats. Hierom heeft DAF een speciaal nachtslot ontwikkeld om de veiligheid van chauffeurs te vergroten tijdens rust en overnachting. Het DAF Nachtslot is een eenvoudig te gebruiken system dat enkel vergrendeld en ontgrendeld kan worden van binnenuit. 

Deze aanbieding is inclusief montage. De actieprijs is geldig zolang de voorraad strekt.

Neem contact met ons op

Nachtslot

Op maat gemaakte cabine afscheiding

 

In de persconferentie is bekend gemaakt dat de maatregelen m.b.t. het corona virus langzaamaan wat gaan versoepelen, echter blijft de 1.5 meter maatschappij van kracht.

Helaas is dit niet altijd even makkelijk om te handhaven tijdens diverse werkzaamheden.

Om toch de veiligheid en gezondheid van uw personeel te ondersteunen helpen wij u graag door bijvoorbeeld transparante schermen te plaatsen in een cabine als tussenschot.

Hierdoor kunnen twee collega's toch veilig in de cabine zitten en krijgt het virus minder kans om te verspreiden.

Let wel op: de montageschermen zijn niet officieel gecertificeerd. Montage van de schermen is op eigen verantwoordelijkheid.

Bent u op zoek naar een oplossing als deze of kampt u met andere mobiliteitsvraagstukken? 💡 Neem dan contact met ons op zodat we er samen een oplossing voor kunnen zoeken.

Neem contact met ons op

cabine aanpassing

DAF Magnetron voor XF Space Cab en Super Space Cab

 

DAF Magnetron incl. montage. Nu voor € 738,- (excl. btw)

We leven momenteel in een bijzondere tijd. Werk je in de transportwereld, dan heb je een vitaal beroep tijdens de corona pandemie. Chauffeurs krijgen onderweg toch te maken met de perikelen rondom dit virus. Openbare toiletten die gesloten zijn en de daarbij horende horecagelegenheden. Een hapje eten in een wegrestaurant zit er helaas niet meer in. Als oplossing worden er eigen maaltijden meegenomen maar deze kunnen niet altijd opgewarmd worden. Wij bieden daarom deze DAF Magnetron aan voor € 738,- (ex. btw) en monteren hem bij jou in de truck. 

Mits cabine is voorbereid met 40 ampere (accessoire) voeding. 

Bekijk hier alle specificaties

DAF Magnetron

Mobiel toilet & watertank extra scherp geprijsd

 

Als vrachtwagen chauffeur heb je een vitaal beroep in onze samenleving en heb je het in deze tijden onderweg niet altijd even makkelijk. Om aan de regels in diverse landen te  voldoen zijn er een aantal zaken  die je in je voertuig bij dient te hebben. Denk daarbij aan minimaal 10 liter water, zeep en wegwerp doekjes. Ook kom je op locaties waar de openbare toiletten gesloten zijn. De TRP mobiele toiletoplossingen biedt ook de oplossing voor een veilige, hygiënische en comfortabele sanitaire stop.

Daarom bieden wij een totaal oplossing. Interesse? Neem contact op met één van onze 11 vestigingen.

Bekijk hier alle productinformatie

Mobiel toilet

Interesse in een van onze producten?

Heeft u interesse in (één van) de bovenstaande producten? Laat middels onderstaand formulier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. 

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Freek

Freek van Mourik

Parts manager truck