header

Freek van Mourik

Speciale DAF acties op handige producten

Arrow down Lees verder

Op maat gemaakte cabine afscheiding

 

In de persconferentie is bekend gemaakt dat de maatregelen m.b.t. het corona virus langzaamaan wat gaan versoepelen, echter blijft de 1.5 meter maatschappij van kracht.

Helaas is dit niet altijd even makkelijk om te handhaven tijdens diverse werkzaamheden.

Om toch de veiligheid en gezondheid van uw personeel te ondersteunen helpen wij u graag door bijvoorbeeld transparante schermen te plaatsen in een cabine als tussenschot.

Hierdoor kunnen twee collega's toch veilig in de cabine zitten en krijgt het virus minder kans om te verspreiden.

Let wel op: de montageschermen zijn niet officieel gecertificeerd. Montage van de schermen is op eigen verantwoordelijkheid.

Bent u op zoek naar een oplossing als deze of kampt u met andere mobiliteitsvraagstukken? ūüí° Neem dan contact met ons op zodat we er samen een oplossing voor kunnen zoeken.

Neem contact met ons op

cabine aanpassing

DAF Magnetron voor XF Space Cab en Super Space Cab

 

DAF Magnetron incl. montage. Nu voor ‚ā¨ 738,- (excl. btw)

We leven momenteel in een bijzondere tijd. Werk je in de¬†transportwereld, dan heb je¬†een vitaal beroep tijdens de corona pandemie. Chauffeurs krijgen onderweg toch te maken met de perikelen rondom dit virus. Openbare toiletten die gesloten zijn en de daarbij horende horecagelegenheden. Een hapje eten in een wegrestaurant zit er helaas niet meer in. Als oplossing worden er eigen maaltijden meegenomen maar deze kunnen niet altijd opgewarmd worden. Wij bieden daarom deze DAF Magnetron aan voor¬†‚ā¨ 738,- (ex. btw) en monteren hem bij jou in de truck.¬†

Mits cabine is voorbereid met 40 ampere (accessoire) voeding. 

Bekijk hier alle specificaties

DAF Magnetron

Mobiel toilet & watertank extra scherp geprijsd

 

Als vrachtwagen chauffeur heb je een vitaal beroep in onze samenleving en heb je het in deze tijden onderweg niet altijd even makkelijk. Om aan de regels in diverse landen te ¬†voldoen zijn er een aantal zaken ¬†die je in je voertuig bij dient te hebben. Denk daarbij aan minimaal 10 liter water, zeep en wegwerp doekjes. Ook kom je op locaties waar de openbare toiletten gesloten zijn. De TRP mobiele toiletoplossingen biedt ook de oplossing voor een veilige, hygi√ęnische en comfortabele sanitaire stop.

Daarom bieden wij een totaal oplossing. Interesse? Neem contact op met één van onze 11 vestigingen.

Bekijk hier alle productinformatie

Mobiel toilet

Interesse in een van onze producten?

Heeft u interesse in (één van) de bovenstaande producten? Laat middels onderstaand formulier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. 

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Freek

Freek van Mourik

Parts manager truck