tts

Ralph Hoefman

Tijdelijke dienstverlening update

Arrow down Lees verder

Laatste update: Vrijdag 21 augustus 2020 - 10:49

Het coronavirus heeft de wereld, ons land en onze persoonlijke levenssfeer in zijn greep. Wij begrijpen dat voor u het welzijn van uzelf en uw naasten op nummer één staat. Ondertussen worden er voortdurend nieuwe voorwaarden gesteld en lijkt onze bewegingsruimte steeds kleiner te worden. Op het ogenblik worden in ons land allerlei maatregelen genomen die ons dagelijks leven sterk beïnvloeden en die de verspreiding van het coronavirus moeten tegen gaan. De rijksoverheid geeft daarbij aan dat het coronavirus voorlopig nog onder ons zal blijven en dat er geen eenvoudige of snelle uitweg is uit deze zeer moeilijke situatie. Zij roept de samenleving dan ook op te blijven zoeken naar de balans tussen maatregelen nemen die nodig zijn en het gewone leven zoveel mogelijk door te laten gaan.

Als belangrijke relatie van Van Tilburg Bastianen van TB Truck & Trailer Service laten wij u weten dat wij alles in het werk zullen zetten om u te kunnen blijven helpen. Met in achtneming van alle RIVM-voorschriften voor uw en onze veiligheid blijven onze medewerkers voor u klaar staan en zullen zij waar nodig naar maatoplossingen zoeken. Wij zullen dagelijks 100% geven om alle trucks en trailers mobiel te houden.

Wij begrijpen als geen ander dat verschillende transporteurs juist nu mobiel moeten blijven of (helaas) ruimte hebben om nu onderhoud/reparaties uit te laten voeren. Wij zijn er klaar voor! Onze werkplaatsen zijn allemaal geopend.

U kunt op ons rekenen. Wij blijven doorwerken, maar wel volgens deze richtlijnen:

·        We begroeten elkaar contactloos

·        Hoesten of niezen doen we in de elleboog

·        Onderling en met klanten houden wij 1,5 - 2 meter afstand

·        We hebben extra aandacht m.b.t. hygiëneprocedures 

·        Op veel verschillende plekken op onze vestigingen staat desinfectiemiddel

·        Wij werken met gepaste maatregelen aan ieder voertuig

·        Medewerkers met 'symptomen' werken thuis

·        Sleutels, papierwerk etc. nemen we niet direct aan maar via de balie

We doen dit niet alleen voor onze eigen veiligheid en gezondheid maar ook voor die van u.

In een voor ons allemaal moeilijke periode kunt u op Van Tilburg Bastianen Truck & Trailer Service blijven rekenen. Wij zijn er trots op om ons maatschappelijke steentje bij te kunnen dragen en samen er voor te zorgen dat we met elkaar deze crisis zo snel als mogelijk weer te boven komen. Mocht u ons nodig hebben bel ons of neem via onze site contact op met uw contactpersoon.

Transport mag nooit stilvallen. Dat zijn wij ook als onze medeverantwoordelijkheid. Wij staan altijd voor u klaar. Ook nu.  

LET OP: Gewijzigde openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.00 uur
Let op: Buiten openingstijden in overleg

Heeft u verder vragen?

Schroom dan niet om contact op te nemen.

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Ralph  Hoefman

Ralph Hoefman

Algemeen Directeur Truck