partner van TruckAcademy West-Brabant

Ralph Hoefman

Wij zijn partner van TruckAcademy West-Brabant

Arrow down Lees verder

De samenwerking tussen TruckAcademy en Van Tilburg-Bastianen is met het ondertekenen van een convenant officieel bevestigd. Door deze samenwerking hebben we  zelf invloed op toekomstige medewerkers doordat we kunnen meedenken en –werken aan het curriculum van de opleiding. Dit zorgt voor een betere aansluiting tussen school en de praktijk.

TruckAcademy West Brabant
ROC West-Brabant heeft vorig schooljaar zijn eigen Truck Academy gekregen op het Radius Collega in Breda. De Truck Academy's zijn een initiatief van brancheorganisatie Bovag en hebben als doel de samenwerking tussen het beroepsonderwijs en de praktijk te verbeteren.

Door deze samenwerking kunnen studenten tijdens de mbo-studie al met één been in de praktijk staan. Je leert het vak immers toch het beste op de werkvloer. Een win-winsituatie voor zowel studenten als bedrijven. Via TruckAcademy worden er ook extra gastlessen en cursussen aangeboden waardoor leerlingen zich kunnen specialiseren.

Onderschrift foto:
Ralph Hoefman (algemeen directeur TB Truck) en Rob Neutelings (Voorzitter RvB ROC West-Brabant) bekrachtigen de samenwerking met het convenant.

Ralph  Hoefman

Ralph Hoefman

Algemeen Directeur Truck