Header drive in

Truck drive-in 2019

DE TRUCK DRIVE-IN KOMT TERUG!

Arrow down Lees verder

22 & 23 MAART 2019

Vorig jaar organiseerden wij de eerste openlucht bioscoop voor trucks in Nederland. Een unieke gebeurtenis en nog nooit eerder vertoond in Nederland! Dit jaar bestaat Van Tilburg-Bastianen 85 jaar en daarom organiseren wij opnieuw deze spectaculaire TB Truck drive-in. Dit jaar niet 1, maar 2 avonden speciaal voor onze klanten en truckliefhebbers!

JIJ KOMT TOCH OOK?

Deze tweedaagse truck drive-in vindt plaats in de bosrijke omgeving van Papendal in Arnhem. Jij bent natuurlijk van harte uitgenodigd voor de TB Truck Drive-In bioscoop!

De ingrediënten van dit unieke filmevenement zijn:

✓ Film op megagroot beeldscherm (18x12 meter!)

✓ Het filmgeluid ontvang je via de geluidsinstallatie van jouw truck

✓ Onze serveersters voorzien je de hele avond GRATIS van een hapje en een drankje. Je hoeft alleen maar te seinen met jouw lichten! 

✓ Inclusief professionele, stoere foto van jou en jouw geliefde truck 

✓ Inclusief verrassende DAF goodiebag bij binnenkomst 

✓ De nieuwste DAF trucks zijn aanwezig!

Dit mag je niet missen!

Wil jij erbij zijn? Wacht dan niet langer en meld je direct aan. Er zijn slechts beperkt aantal plaatsen beschikbaar, VOL=VOL!

LET OP:

  • Een aanmelding gaat per trekker (op basis van kenteken) en is daarmee geldig voor 2 personen, dus neem gerust je partner, collega of relatie mee. 
  • Je ontvangt jouw e-ticket en meer informatie +/- 1 week voorafgaand aan het event op het e-mailadres dat je hieronder opgeeft. 
  • Alleen trekkers zijn toegestaan op het bioscoopterrein in verband met het zicht van de andere gasten (dus geen bakwagen/oplegger etc.).
  • Helaas geldt er voor dit evenement geen vrijstelling voor de tachograaf. Deze vrijstelling is enkel te verkrijgen voor maatschappelijke evenementen en niet voor commerciële evenementen. Houd hier dus rekening mee.
Kies de datum waarop u wilt deelnemen aan de Truck drive-in.
Naam
Geslacht
Voer hier het kenteken in van de trekker waarmee u deelneemt aan de Truck Drive-In.
Wie neemt u mee naar de Truck Drive-In? En wat is uw relatie?
CAPTCHA