Schadeherstel spuiterij

Schadeherstel en Spuiterij

Snel weer op weg

Arrow down Lees verder

Het herstellen van schade aan een bedrijfswagen gaat meestal veel verder dan uitdeuken en spuiten. Vaak is technisch schadeherstel noodzakelijk. Zoals het richten van de cabine, het uitlijnen van de wielen en het vernieuwen van cabinedelen of beschadigde elektronische componenten.

Gelukkig hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Wij hebben een eigen schadeherstel- en spuiterij afdeling, waardoor wij u weer snel op weg kunnen helpen.
Wij herstellen alle voorkomende schades aan trucks, maar ook aan carrosserieopbouw en getrokken materieel. Onze schadeherstellers zijn vertrouwd met alle renovatiewerkzaamheden aan wegtransportmiddelen zoals trucks, trailers, aanhangers en chassis. Ook voor het verlengen of inkorten van chassis ben je aan het juiste adres. U kunt zelfs de hele schadeafwikkeling aan ons toevertrouwen. Uiteraard compleet met vervangend vervoer.

Onze vakmensen geven in onze spuiterij de finishing touch aan het werk van de schadeherstellers. En ze kunnen nog veel meer voor je doen. Ook in reclamespuitwerk zijn het echte meesters!

Meer weten over schadeherstel of onze spuiterij? Bel 088 - 607 77 00 of vul onderstaand formulier in!

Hoe mogen wij contact met u opnemen?