TB TTS Spuiterij en schadeherstel

Schadeherstel en Spuiterij

Snel weer op weg

Arrow down Lees verder

TB Schadeherstel & Spuiterij 

Het herstellen van schade aan een bedrijfswagen gaat meestal veel verder dan uitdeuken en spuiten. Vaak is technisch schadeherstel noodzakelijk. Zoals het richten van de cabine, het uitlijnen van de wielen en het vernieuwen van cabinedelen of beschadigde elektronische componenten.

Gelukkig hoef jij je daarover geen zorgen te maken. Wij hebben een eigen schadeherstel- en spuiterij afdeling, waardoor wij je weer snel op weg kunnen helpen.

Wij herstellen alle voorkomende schades aan trucks, maar ook aan carrosserieopbouw en getrokken materieel. Onze schadeherstellers zijn vertrouwd met alle reparatie- en renovatiewerkzaamheden aan wegtransportmiddelen zoals trucks, trailers, aanhangers en chassis. Ook voor het verlengen of inkorten van chassis ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt zelfs de hele schadeafwikkeling aan ons toevertrouwen. Uiteraard compleet met vervangend vervoer.

Kortom wij ontzorgen je bij schade, organiseren het complete herstel inclusief de schade afhandeling met een expert. Het is een uitdaging voor onze vakmensen om een schitterend resultaat neer te zetten zodat je snel weer op weg kunt.

Meer weten?

Meer weten over schadeherstel of onze spuiterij? Bel 088 - 607 77 00 of vul onderstaand formulier in!

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?
CAPTCHA