Contact

Contact

Waar kunt u terecht?

Arrow down Lees verder

TB Truck en Trailer Service is een onderdeel van de overkoepelende Van Tilburg-Bastianen Groep. Ons uitgangspunt is om u een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit te bieden, zowel particulier als zakelijk.

Met trots mogen wij ons één van de grootste DAF dealers van Europa noemen. TB Truck en Trailer Service is namelijk zowel in Nederland als Polen gevestigd, met 11 vestigingen in Nederland en 6 vestigingen in Polen. Dit hebben wij gerealiseerd door de Nederlandse markt niet als grens te zien, maar als startpunt. Wij zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van de laatste technische en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van DAF trucks en trailers.

Klant worden bij TB T&TS

Wij verwelkomen u natuurlijk graag als klant! Wilt u gebruik maken van een van de producten of diensten van TB Truck en trailerservice? Vul dit formulier in om een debiteurnummer aan te vragen en uzelf als nieuwe klant aan te melden bij TB.  

Word klant bij TB

Onze vestigingen

Wij hebben 11 vestigingen in Nederland en 6 vestigingen in Polen. Op zoek naar contactgegevens of openingstijden? Hieronder vindt u een overzicht van onze Nederlands vestigingen. Meer informatie over onze Poolse vestigingen vindt u op www.tb.eu/tb-tts/