DAF XD Line-up

Nieuwe generatie DAF XD

Start the Future in distributie

Arrow down Lees verder

Stap in de toekomst

DAF luidt de toekomst van distributie in met de nieuwe XD. Deze stelt een gedurfde norm voor het segment, met spannende nieuwe functies die echt een verschil maken.

  • Beste directe zicht voor drukke stedelijke gebieden.
  • Eenvoudige opstap met twee treden voor chauffeurs die vaak in en uit de cabine klimmen.
  • Een uiterst comfortabele zitpositie met meer verstelmogelijkheden dan ooit tevoren.

Het resultaat is een geweldige omgeving voor rijden, werken en rusten.

De juiste cabinevariant voor uw distributietoepassing

De nieuwe generatie DAF XD wordt geleverd met een Day Cab, Sleeper Cab of Sleeper High Cab in een compleet assortiment 4x2- en 6x2-asconfiguraties, zowel trekkers als bakwagens. Uit het assortiment dakspoilers kunt u een dakspoiler kiezen die past bij uw trailers of opbouwen. Op deze manier kunt u altijd het beste voertuig voor uw specifieke toepassing selecteren.

Uitstekende veiligheid, efficiëntie en comfort,
ongeacht voor welke toepassing

Tegenwoordig gelden er in groene leefbare steden strenge eisen voor distributievoertuigen. Ze moeten stiller en schoner zijn en kwetsbare weggebruikers beschermen. De stadsvriendelijke nieuwe generatie XD zit boordevol innovaties die dit mogelijk maken en stelt nieuwe normen voor veiligheid, efficiëntie en chauffeurscomfort.

Voldoet aan de London Direct Vision Standard met 5 sterren

Geen enkele stad ter wereld lijkt meer vastbesloten om het aantal ongevallen tussen bedrijfswagens en kwetsbare weggebruikers te beperken dan Londen, wat wordt weerspiegeld door de strenge London Direct Vision Standard (DVS).

Hoewel het voor alle fabrikanten van vooral middelzware en zware trucks lastig is om te voldoen aan de voortdurend aangescherpte regels, onderschrijft DAF het doel van de DVS volledig: het directe zicht vanuit de chauffeurspositie maximaliseren om de veiligheid op de weg te vergroten.

Wanneer de Nieuwe Generatie DAF XD distributietrucks zijn uitgerust met het unieke DAF Vision Door en DAF Corner View camerasysteem, krijgt de truck 5 sterren, het maximaal haalbare aantal in de DVS. Dit illustreert de unieke marktpositie van de XD als het gaat om direct zicht.

Slimme actieve veiligheidsfuncties

De Nieuwe Generatie DAF heeft een breed scala aan functies voor optimale actieve veiligheid, zoals Brake Assist, Lane Departure Warning System, Emergency Brake Lights en City Turn Assist. We hebben ook nieuwe functies toegevoegd, zoals de elektronische parkeerrem voor slimme parkeerrembediening, een trailerrem voor lage snelheden voor veilig aan- en afkoppelen van een trailer, en Park Brake Assist voor extra parkeerremkracht om de chauffeur in allerlei situaties te ondersteunen.

Wens je meer informatie?

Neem dan direct contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om je vragen te beantwoorden.

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?