Aflevering Jan de Rijk Logistics

Jan de Rijk investeert in groei luchtvrachttransport

Arrow down Lees verder

Daniel Uijtdewillegen, directeur internationaal transport van Jan de Rijk Logistics, nam eerder deze week de sleutels in ontvangst van de eerste van 8 nieuwe DAF’s, die de capaciteit van het bedrijf in luchtvrachttransport moeten versterken. Dealer Van Tilburg Bastianen overhandigde de sleutels.

Uijtdewillegen: “Begin 2020 anticipeerden we op een sterke uitbreiding van de vraag naar hoogwaardige roadfeederdiensten. Toen kwam de schok van de uitbraak van corona, maar de vraag herstelde zich snel en sterk. Doordat we modern materieel in bezit hebben konden we snel op die vraag inspelen en onze klanten tijdens een volatiel hoogseizoen bedienen. Deze voortdurende uitbreiding van de vlootcapaciteit is ook een steunpilaar voor onze strategie in 2021. Tot dusver bewijst de sterke vraag naar capaciteit dit jaar ons gelijk en maken deze sleutels deel uit van onze sleutel tot succes.”

De nieuwe DAF’s van het type XF en ze zijn uitgerust met een Euro 6 MX 11 motor van 450 pk en de Traxon automatische versnellingsbak.  De samenwerking tussen Tilburg Bastianen DAF en Jan de Rijk Logistics, met het hoofdkantoor in Roosendaal, gaat al vele jaren terug. Deze intensieve samenwerking bestaat onder meer uit het leveren van modern transportmaterieel, inclusief de benodigde onderdelen.

Bron: https://www.ttm.nl/fleet/fleetmanagement/jan-de-rijk-investeert-in-groe…;

luchtvrachttransport