Verduyn Group

Aad van Almenkerk

Kässbohrer Nederland levert weer 6x bitumen trailers aan Verduyn-Group

Arrow down Lees verder

Kässbohrer Nederland heeft wederom 6x nieuwe bitumen trailers mogen leveren aan de Verduyn-Group. Deze trailers worden ingezet voor het vervoeren van producten die op hoge temperatuur moeten blijven. Kässbohrer Nederland is onderdeel van de Van Tilburg-Bastianen Groep.

Artis Verduyn is in 1934 in Hoofddorp gestart met het transporteren van zand. Al snel werd duidelijk dat daar de uitdaging niet lag maar juist in de specialere producten zoals bitumen. Artis heeft zich hier dan ook in gespecialiseerd, het vervoeren van producten met een temperatuur tussen de 170 en 250 graden Celsius. In feite zijn het geïsoleerde koffiekannen op wielen waar enkel bitumen in vervoerd kan worden.

Inmiddels is de derde generatie, Arjo Verduyn, aan her roer. Hij heeft Verduyn verder uitgebreid met transport in brandstof-, broom- en containertransport. Hierdoor kan er sneller geschakeld worden binnen de organisatie en zijn er nieuwe mogelijkheden. Wel blijft bitumentransport de corebusiness van de Verduyn-Group. Momenteel hebben ze circa 100 voertuigen rijden.

Kässbohrer Nederland heeft een goede band met de Verduyn-Group. In 1997 werden de eerste Kässbohrer opleggers aangeschaft en in 2019 zijn er 5x bitumen trailers geleverd. Nu 3 jaar later zijn er wederom 6x bitumen trailers afgeleverd. Naast de goede kwaliteit zijn de snelle levertijd, het lichte tarra gewicht en de klantgerichte service van Kässbohrer redenen dat Verduyn-Group investeren in deze opleggers. Het vertrouwen werd nogmaals bevestigd door een nieuwe order van 6x opleggers.

Kässbohrer is Europa’s snelst groeiende trailer fabrikant en blijft continu innoveren. Kässbohrer Nederland is onderdeel van de Van Tilburg-Bastianen Groep (TB). TB is specialist in totaaloplossingen als het gaat om mobiliteit. Met merken als Kässbohrer, DAF, Used Trucks en Combi Cargo ontzorgen zij met 11 vestigingen in aanschaf, onderhoud en verhuur.

Aad van Almenkerk

Aad van Almenkerk

Accountmanager Trailers