Uitreiking International DAF Silver Award

Ralph Hoefman

TB T&TS wint International DAF Silver Award 2021

Arrow down Lees verder

Breda – Dinsdag 13 april is door DAF Trucks Eindhoven de International DAF Silver Award 2021 uitgereikt aan TB Truck & Trailer Service. Een ontzettend mooi resultaat waar we met z’n allen trots op mogen zijn en ook te danken hebben aan de inzet van iedereen binnen ons truck bedrijf.

De Silver Award 2021 hebben we ontvangen voor het verbeteren van de resultaten op het gebied van Sales, Parts en geleverde kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten, volgens de hoge DAF normeringen. Dit hebben we te danken aan een aantal belangrijke punten. TB T&TS zoekt altijd de samenwerking met DAF Trucks om zaken op te lossen en om processen te verbeteren. Daarnaast vinden we het bij TB niet alleen belangrijk om te investeren in een lange termijn relatie met onze klanten, maar ook met onze leveranciers zoals DAF Trucks. En volgens DAF Trucks profileert TB zich als een innovatief en creatief bedrijf, en dat wordt gezien en erg gewaardeerd.

Dit alles maakt dat we door DAF Trucks niet meer worden gezien als een “normale” DAF dealer, maar als een partner die gezamenlijk met DAF Trucks werkt aan de dienstverlening voor de toekomst.

Een mooie bekroning op al het harde werk dat door iedereen is verzet.

TB T&TS wint International DAF Silver Award  2021

Foto: DAF Trucks Silver Award wordt door Michiel Kuijs (directeur DAF North-West) uitgereikt aan Ralph Hoefman (Algemeen directeur TB T&TS)

Ralph Hoefman

Ralph Hoefman

Algemeen Directeur Truck