Prijs DAF

TB TTS wint prestigieuze prijs

Arrow down Lees verder

TB TTS is door de Europese organisatie van DAF Trucks en Paccar Parts uitgeroepen tot de winnaar van deze mooie prijs.

Wat Freek van Mourik, Parts Manager TB TTS, betreft “iets om zeer trots op te zijn, het is mooi om te zien dat niet alleen klanten onze onderdelendienstverlening waarderen, maar ook dat onze partner DAF Trucks, de inzet erkent. Een mooie beloning voor onze vorig jaar ingezette strategie.”

In 2019 constateerde TB TTS dat parts steeds belangrijker worden voor onze klanten. “Klanten lieten steeds vaker blijken dat, het verkorten van stilstand een grote rol speelt in hun TCO en uptime-analyses. Naast het continue doorontwikkeling van de dienstverlening in onze werkplaatsen, zijn wij ook gaan kijken naar onze logistieke processen rondom onderdelen.”, aldus Freek van Mourik. Dit resulteerde in een nieuwe manier van werken. Na een uitgebreide analyse, met name op het vlak van beschikbaarheid kon TB TTS nog efficiency slagen maken.

Freek vervolgt: “in een notendop is het simpel, beter voorraadmanagement en een strakker logistiekproces, zorgen voor snellere beschikbaarheid van onderdelen. En dat werkt uiteraard weer door in het sneller op de weg krijgen van voertuigen.” Op deze manier werd de afdeling parts meer en meer betrokken bij de totale dienstverlening richting klanten.

Dit vroeg ook intern om een andere mindset. Snelheid, goede pricing en beschikbaarheid waren de nieuwe sleutelwoorden. “Deze processen dagelijks volgen en optimaliseren is echt een win-win. Het belangrijkste is het feit dat wij klanten altijd snel kunnen helpen, maar bijvoorbeeld ook dat, door slim te in te kopen, wij klanten altijd de beste prijs kunnen bieden,” aldus een trotse Freek.

TB TTS is zeer trots dat niet alleen klanten deze vooruitgang waarderen, maar nu ook onze partners DAF Trucks en Paccar Parts onze nieuwe manier van werken waarderen.

Uit meer dan 1.100 vestigingen in Europa, is TB TTS in 2021 de winnaar geworden van deze prijs. Ook algemeen directeur Ralph Hoefman is trots: “Wij voelen ons echt als partner van onze klanten. En wanneer wij dan door het continue door ontwikkelen van onze dienstverlening ook van onze fabrikant daar de credits voor krijgen, vind ik dat prachtig. Een dikke duim voor alle partsmedewerkers van TB TTS.”