TRP Brake parts

TRP Remdelen voor trucks en trailers

Arrow down Lees verder

We hoeven niet te veel te zeggen over het belang van goed onderhouden remsystemen. Veilig remmen is in alle verkeerssituaties prioriteit nummer één. Daarom vind je in de TRP Catalogus een schat aan producten zoals remblokken, remklauwen en remschijven voor trucks en trailers.

TRP Truck & Trailer Parts staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze betaalbare en betrouwbare oplossingen zijn niet alleen beschikbaar voor DAF trucks, maar voor alle Europese truck- en trailermerken. TRP Remdelen vormen hierop geen uitzondering.

Er is speciaal voor TRP een uniek en duurzaam frictiemateriaal ontwikkeld om de remvertraging van het voertuig te optimaliseren, zelfs onder moeilijke omstandigheden. TRP Remdelen hebben in de praktijk bewezen betrouwbaar en duurzaam te zijn over lange afstanden en voor professionele toepassingen.

TRP Remdelen voor trucks en trailers:

• Allround remblokken, remschrijven, remklauwen, remtrommels, remschoenen, remcilinders, luchtdrogers en reparatiesets

• De beste prijs-kwaliteitverhouding voor alle Europese truck- en trailerfabrikanten

• Vervaardigd van hoogwaardig frictiemateriaal, exclusief voor TRP

• Volledige garantie op alle remproducten

Uw zakenpartner

Er is niemand beter als het gaat om professioneel onderhoud en reparatie van je volledige wagenpark. Daarnaast vind je in de DAF Webshop een compleet en up-to-date overzicht van alle TRP Remdelen. Bezoek de website of bezoek één van onze vestigingen! We helpen je graag en je bent niet verplicht een aankoop te doen!