TRP store

TRP store Gorinchem

Meer dan 80.000 onderdelen

Arrow down Lees verder

TB T&TS Gorinchem is TRP servicepunt 

 

TB T&TS Gorinchem is een gecertificeerd TRP servicepunt. Je kunt hier terecht voor een breed assortiment A-merk onderdelen, voor o.a. DAF, Volvo, Mercedes, Scania en MAN, maar wij bieden jou ook kwalitatieve alternatieven voor zowel jouw truck als uw trailer. 

TRP Truck & Trailer Parts: de juiste keuze

Met de keuze van een TRP onderdeel ben jij verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. TRP onderdelen zijn beschikbaar voor de meest gangbare producten. Er worden constant nieuwe productlijnen toegevoegd aan het assortiment, die allemaal aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen voldoen als de bestaande producten. Een TRP onderdeel is altijd de juiste keuze. Onze TRP store is dan ook een echte One Stop Shop voor jouw truck, trailer en werkplaats benodigdheden. 

 

Benieuwd naar het uitgebreide assortiment? 

Kom langs in onze TRP store in Gorinchem of bekijk het assortiment online via: https://www.truckentrailerparts.nl/

 

TRP Gorinchem –  Alles onder één dak

Wanneer je een gemengd wagenpark bezit is het natuurlijk super handig om slechts één contactpersoon, één bezoek en één rekening te hebben als het gaat om het onderhoud en vervangen van onderdelen. Op deze manier houdt jij jouw voertuigen op een voordelige manier op de weg.

Daarom bieden wij het uitgebreide assortiment truckonderdelen en verbruiksmaterialen voor de werkplaats van alle merken. Kwaliteit waarop jij kunt vertrouwen van toonaangevende OEM-leveranciers en gegarandeerde onderdelen met TRP-label.

Een uitgebreid assortiment
TRP levert een uitgebreid assortiment van meer dan 80.000 onderdelen via een netwerk van 1000 dealers in 26 landen. Tot het assortiment behoren toonaangevende merken als DAF, MAN, Mercedes, Renault, Iveco, Scania en Volvo.

Verbruiksartikelen TRP

Hoe harder ze werken, hoe meer ze verbruiken. Grote opleggers rijden vijf tot zes dagen per week, 48 weken per jaar op drukke routes. Lichtere trucks die worden ingezet voor meerdere leveringen moeten bestand zijn tegen vaak stoppen en starten en veel stationair draaien in verkeer, wat net zo zwaar is.

Elk onderdeel van de motor, transmissie en assen moet dus goed gesmeerd en ingevet zijn om te zorgen dat alles soepel blijft lopen en beschermd is bij hoge bedrijfstemperaturen.

Wat voor vet, vloeistof, olie of toevoeging uw hardwerkende voertuigen ook nodig hebben, TRP heeft het juiste, goedgekeurde kwaliteitsproduct om aan uw wensen voor de werkplaats te voldoen. Bovendien heeft TRP het gereedschap om alle service- en onderhoudswerkzaamheden te kunnen uitvoeren. Kwaliteit waarop jij kunt vertrouwen.

Een volledig assortiment kwaliteits-verbruiksartikelen met alles wat jouw werkplaats nodig heeft:

  • Gespecificeerd en verpakt om de persoonlijke veiligheid en hygiëne te waarborgen
  • Afdichtmiddelen en lijmen die doen wat ze moeten doen
  • Smeermiddelen en vetten die de belasting aankunnen
  • Reinigingsproducten om restanten te verwijderen

TRP levert ook een compleet assortiment lakken en bevestigingsmiddelen.

Alle activiteiten en producten van TRP zijn getest en goedgekeurd volgens de strengste industrienormen en wetgeving. 

tts

Complete oplossing voor alles wat uw werkplaats nodig heeft

Een goed ingerichte werkplaats met de juiste gereedschappen en apparatuur is een absolute voorwaarde om klanttevredenheid te handhaven en te verbeteren. Of het nu gaat om een regelmatige inspectie of reparatie, de monteurs, klanten en voertuigen verdienen de modernste gereedschappen en apparatuur om service van hoge kwaliteit en een perfecte conditie van het voertuig te waarborgen.

Het TRP assortiment bestaat uit een compleet assortiment werkplaatsgereedschappen met het juiste hoogwaardige gereedschap voor elk karwei. Of je nu een gewone schroevendraaier of een geavanceerd meetsysteem nodig hebt, alles is leverbaar via ons One Stop Shop TRP programma.

Als jij meer nodig hebt dan het basisgereedschap voor monteurs en je zoekt naar een kant en klare oplossing voor jouw gehele werkplaats, dan ben je daarvoor bij TRP aan het juiste adres. Wij kunnen jou het juiste advies voor jouw specifieke situatie geven. Of je nu alleen maar gereedschap wilt vervangen of een geheel nieuwe werkplaats wilt inrichten, onze partners beschikken over de juiste ervaring voor een professioneel advies. Wij voeren het complete project van het begin tot het einde uit, zodat jij zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Of je nu een eenvoudige schroevendraaier of een compleet nieuwe werkplaatsuitrusting zoekt, wij zijn de juiste partner voor al jouw behoeftes. 

Meer weten?

Benieuwd naar ons assortiment? Kom snel langs in onze TRP store in Gorinchem of bekijk ons assortiment online.

Meer weten over onze mogelijkheden? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

Naam
Hoe mogen wij contact met je opnemen?