TB Truck drive-in

vrijdag 9 maart

Truck Drive-In bioscoop

Arrow down Lees verder

De eerste truck drive-in in Nederland is een feit!

 

Op 9 maart 2018 hebben wij de eerste openlucht bioscoop voor trucks georganiseerd in Nederland. Een unieke gebeurtenis en nog nooit eerder vertoond in Nederland!

Een spectaculair filmevenement voor onze gewaardeerde klanten van TB T&TS. Deze uitverkoren klanten kregen de gelegenheid om vanuit hun geliefde truck te genieten van een geweldige film op een megagroot beeldscherm (18x12 meter!). Het geluid van de film werd beluisterd via de geluidsinstallatie van de truck, dus eigenlijk had iedere klant zijn of haar eigen privé bioscoop in hun vertrouwde voertuig.

Samen met vrouw, kind of collega konden ze onbezorgd genieten. Gedurende de film waren onze hostesses rondom de trucks aanwezig om iedereen te voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Ze hoefden simpelweg de alarmlichten maar aan te zetten en onze serveersters kwamen de bestelling opnemen.

Bij binnenkomst werden alle prachtige voertuigen professioneel gefotografeerd, zodat na afloop van het evenement iedereen een uniek en dierbaar aandenken had aan deze mooie avond. Voor echte truckliefhebbers is dat natuurlijk een leuke verrassing en een goed begin van de avond!

Hieronder alvast de eerste sfeerbeelden van deze fantastische avond. 

TB Truck drive-in