Nieuws en acties

Nieuws & Acties

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Arrow down Lees verder
TB Innovatie award

TB TTS in de prijzen

Twee hoofdprijzen tijdens de dealermeeting

Vol trots kunnen wij melden dat wij tijdens de dealermeeting van DAF op 8 februari 2018 twee hoofdprijzen in ontvangst hebben mogen nemen. Wij zijn de éérste winnaar ooit van de DAF NL Innovatieprijs en daarnaast hebben we ook de Paccar Parts prijs binnen gesleept.

Benieuwd waarom?

Arrow Lees meer
tts

Werkplaatsacties

Profiteer van voordeel!

Bij TB Truck en Trailerservice profiteert u altijd van verschillende actuele acties op onderhoud. Van het vervangen van remblokken tot het preventief onderhoud aan uw motor.

We hebben altijd een scherpe all-in prijs, dat betekent inclusief montage. Benieuwd naar alle acties?

Arrow Bekijk alle acties
DAF truck configurator

De perfecte DAF truck

Nu zelf online samen te stellen

DAF heeft het mogelijk gemaakt om zelf met een online configurator gemakkelijk de perfecte truck samen te stellen. Een truck die voldoet aan uw behoeften. Bekijk het truckassortiment en probeer de 3D DAF truck configurator nu uit!

Arrow Ga naar de 3D DAF truck configurator
Tachograaf

inSight Source

Inzicht in uw digitale tachograaf bestanden

“Hoe krijg ik rij- en rusttijden van de chauffeurs inzichtelijk met de digitale tachograaf?”

inSight Source is een online applicatie dat voor u de oplossing kan bieden, zowel door handmatig de data uit te lezen als door het volledig remote (vanaf afstand) downloaden van de tachograafgegevens.

In inSight Source kunt u op zeer eenvoudige en overzichtelijke wijze uw digitale tachograaf bestanden uploaden, verwerken en archiveren. Hiermee is de in de bestanden opgeslagen informatie voor u inzichtelijk.

Arrow Lees hier meer
International truck of the Year

Truck of the Year 2018

DAF XF/CF range is International Truck of the Year 2018!

DAF’s nieuwe XF/CF truckrange is verkozen tot International Truck of the Year 2018 door een jury van 23 vooraanstaande bedrijfsautojournalisten, die de grootste truckmagazines van heel Europa vertegenwoordigen.

DAF’s nieuwe XF en CF won de verkiezing met 104 stemmen. In een nek-aan-nek race zegevierde de nieuwe Nederlandse truckrange en eindigde voor de nieuwe Iveco Stralis NP 460 pk met gasmotor. De Scania XT bouwrange eindigde als derde.

Arrow Lees hier meer
Oplegger Kassbohrer

Nieuwe Kässbohrer oplegger

SBT gesloten

Tijdens de afgelopen editie van INTERMODAL EUROPE heeft Kässbohrer de nieuwe SBT gesloten oplegger geïntroduceerd. Deze oplegger is gemaakt voor het transport van droge vracht en is uitermate geschikt voor net dat beetje meer.

Arrow Lees meer
Informatief

We gebruiken cookies om de website nog beter te maken. Door de website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord.